e
Banner

Etiketler: en iyi işveren



Türkiye’nin en iyi işyeri ödülü Otokar’ın


Yayın: 19-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketi Otokar, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2020” araştırması kapsamında bu yıl da “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.




DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasında 500-1000 çalışanı bulunan şirketler arasında yer aldı.




DHL Supply Chain Türkiye, yeniden “En İyi İşveren” listesinde!


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Lojistik

DHL Supply Chain Türkiye, 2023 yılında da Top Employer’s Institute tarafından “En İyi İşveren” ödülüne layık görülerek, ödülü üst üste dördüncü kez kazanmış oldu.




DHL Express Türkiye, 'En İyi İşverenler' listesinde


Yayın: 02-10-2023
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye Great Place to Work Türkiye tarafından açıklanan“2023 Best Workplaces for Women – Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi”nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 




DHL Global Forwarding 5. Kez Türkiye’nin en iyi işveren markası oldu


Yayın: 09-02-2024
Kategori: Lojistik

DHL Group'un taşımacılık uzmanı kolu DHL Global Forwarding, Top Employers Institute tarafından en iyi işveren unvanına layık görüldü. DHL Global Forwarding; çalışanları dinleme, tutarlı hedefler ve değerler, çeşitlilik, eşitlik, kapsayıcılık gibi sunduğu kapsamlı çalışma imkanları sayesinde Türkiye’nin de dahil olduğu 48 ülke organizasyonu ile üst üste beşinci kez En İyi İşveren Markası seçilmiş oldu.